Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΒΟΥΒΑΛΙΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΠΕΚΑ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΜΟ


Εδώ και πέντε γενιές, η οικογένεια ‘Μπέκα’ είναι μία κτηνοτροφική οικογένεια με σεβασμό και αγάπη προς τα ζώα.Ο Γιάννης Μπέκας σεβάστηκε την παράδοση τόσων γενεών, απέκτησε την απαραίτητη επιστημονική γνώση (είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής της Λάρισας) και δημιούργησε το 1994 μία πρότυπη μονάδα παραγωγής βουβαλινών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σήμερα η ‘Φάρμα Μπέκα’ είναι μία πρότυπη οικογενειακή επιχείρηση που στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σίνδου στο Νομό Θεσσαλονίκης. Παράγει μοναδικά βουβαλινά γαλακτοκομικά προϊόντα αποκλειστικά από 100% ελληνικό βουβαλινό γάλα, υψηλής διαθρεπτικής αξίας που παρασκευάζονται και συσκευάζονται κάτω από τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής.

http://www.oikogeneiampeka.gr/


ΓΑΛΑ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΡΜΑ ΜΠΕΚΑ
Το βουβαλινό γάλα είναι ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να καταναλωθεί όπως οποιοδήποτε άλλο γάλα. Είναι πολύ άσπρο και έχει κρεμώδες υφή. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ασβέστιο, φώσφορο και χαμηλή χοληστερόλη.
·        Επωφεληθείτε από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του βουβαλινού γάλακτος:
  • Το βουβαλινό γάλα έχει ευεργετικές συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν προβλήματα αλλεργιών και δυσανεξίας στη λακτόζη.
·        Έχει πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και υψηλότερα ασβεστίου από τα άλλα είδη γάλακτος. 
 
·        Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε σίδηρο και φώσφορο, βιταμίνη Α' και πρωτεΐνες.
 
·        Η αντιοξειδωτική του δράση είναι πολύ μεγαλύτερη από τα άλλα είδη γάλακτος. 
 
·        Περιέχει περισσότερες βιταμίνες όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και Β12
 
·        Είναι απόλυτο υγιεινό γιατί τα βουβάλια εκτρέφονται  χωρίς την ανάγκη ζωοτροφών ή αντιβιοτικών, ενώ γρασίδι, τριφύλλι και άχυρο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου