Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΜΟ ΤΑ OLIVE GREEN

Τα OLIVE GREEN είναι τα μοναδικά καθαριστικά που παράγονται από βιολογικό ελαιόλαδο !!!

   

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ:   

* Συμπυκνωμένο υγρό γενικού καθαρισμού, 750ml     =  2,91ε

* Συμπυκνωμένο υγρό γενικού καθαρισμού με έρωμα πορτοκάλι, 750ml   = 2,91ε

* Πολυκαθαριστικό spray 500ml  =  2,64ε

* Υγρό πιάτων με νεράντζι  = 2,38ε 

* Υγρό πιάτων με νεράντζι 4lt  = 8,15ε

Συμπυκνωμένο υγρό  καθαρισμού για ξύλινα δάπεδα 4lt  = 8,51ε

* Συμπυκνωμένο υγρό γενικού καθαρισμού 4lt  = 8,75ε
Τα OLIVE GREEN είναι τα μοναδικά στον κόσμο που παράγονται από εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο , σαν αυτό που τρώμε ! Xωρίς φυτοφάρμακα και επικίνδυνα λιπάσματα που πιθανώς θα άφηναν υπολείμματα στις επιφάνειες ! Όχι από οποιοδήποτε συμβατικό ελαιόλαδο… Τέλος όχι από υπολείμματα επεξεργασίας ραφιναρίσματος , όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράσινα σαπούνια , γιατί θα χρειάζονταν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες για επεξεργασία , όπως καυστική ποτάσα, πηκτικά, κ.λ.π. , που θα έκαναν τα καθαριστικά …αντι-οικολογικά !!! Το βιολογικό ελαιόλαδο παράγεται από την ισορροπημένη σχέση ανθρώπου και φύσης … Πηγή για την ζωή , πολύτιμη πρώτη ύλη για τα OLIVE GREEN, για καθαριότητα χωρίς υπονοούμενα!

Τα OLIVE GREEN είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμα .
Τα OLIVE GREEN είναι φιλικά στο περιβάλλον και πλήρως βιοαποικοδομήσιμα σύμφωνα με την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία ! Με την διαδικασία της βιοαποικοδόμησης εξασφαλίζεται η κυκλική ροή της ύλης μέσα στο οικοσύστημα και καθίσταται δυνατή η συνέχιση της ζωής, καθώς μικροοργανισμοί αποικοδομητές της φύσης λειτουργούν σαν μεταλλάκτες και μετατρέπουν σε οργανικές τις ανόργανες ουσίες  Με  τη συσκευασία τους 100 % ανακυκλώσιμη και όλα τα συστατικά τους φυτικής προέλευσης , τα OLIVE GREEN αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα στον πλανήτη και αποτελούν προάγγελο μιας νέας φιλοσοφίας για την παραγωγή αγαθών …  

Τα OLIVE GREEN δεν έχουν καμία ένδειξη επικινδυνότητας
Όλα τα OLIVE GREEN είναι τα μοναδικά καθαριστικά στην Ελλάδα, που δεν έχουν το κωδικό γράμμα X, στο πίσω μέρος της συσκευασίας τους! Τα περισσότερα καθαριστικά και απορρυπαντικά, ακόμη και τα ηπιότερα που βρίσκουμε σε ειδικά καταστήματα , φέρουν τα κωδικά γράμματα Xi και Xn , που σημαίνει πως θεωρούνται βλαβερά και ερεθιστικά. Περιέχουν δηλαδή ουσίες και σκευάσματα που μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές σε επαφή με το δέρμα ή τις βλεννογόνους , βλάβες στην υγεία με την εισπνοή, την κατάποση ή ακόμη και την επαφή με το δέρμα και έχουν καρκινογόνες ή μεταλλαξιογόνες ιδιότητες … Γιαυτό καλό είναι για εσάς , και κυρίως τα παιδιά σας, να εξετάζετε την συσκευασία απο την ...καλή και την ανάποδη! Τα OLIVE GREEN είναι φυτικής προέλευσης  καθαριστικά, απολύτως ασφαλή , χωρίς καμία αντένδειξη και επίπτωση στο περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου!

Τα OLIVE GREEN είναι συμπυκνωμένα

Τα OLIVE GREEN είναι συμπυκνωμένα καθαριστικά και όχι αραιωμένα  όπως τα κοινά απορρυπαντικά,  που είναι συνήθως συνδυασμοί  νερού και πολύ ισχυρών δραστικών χημικών ουσιών , που παρασκευάζονται σε εργαστήριο. Όλα τα δραστικά συστατικά τους άλλωστε προέρχονται από τη φύση και είναι φυτικά. ! Τα OLIVE GREEN συμφέρουν , γιατί διαρκούν πολύ περισσότερο και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά στη συσκευασία . Συνήθως έως και διπλάσιο χρόνο από τα κοινά …Οι δοσολογίες που αναγράφονται στη συσκευασία είναι οι ενδεδειγμένες για να έχουμε άψογη καθαριότητα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή ! Κέρδος για το περιβάλλον , καθώς όλα τα συσταστικά είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμα. Κέρδος για τον άνθρωπο , καθώς δεν υπάρχει καμμία επισήμανση επικινδυνότητας!

Τα OLIVE GREEN είναι οικονομικά στη χρήση τους
Τα OLIVE GREEN καθαρίζουν τέλεια όταν δίνουν ακριβώς… την δόση που χρειάζονται τα αντικείμενα!!!


Όχι περισσότερο, γιατί τότε καταναλώνετε άσκοπα μεγάλη ποσότητα και χρειάζεστε διπλάσιο κόπο φροντίδας …Όχι λιγότερο , γιατί απλά δεν υπάρχει… Η ποσότητα από OLIVE GREEN , που χρειάζεστε είναι αυτή που με ελάχιστο κόπο και κόστος μπορείτε να έχετε… Συγκεκριμένα για το MULTI για όλες τις επιφάνειες και τα έπιπλα , καθώς και για το GLASS για όλα τα τζάμια, μόλις ένα πάτημα είναι αρκετό για 1 τ.μ. ! Για το ORANGE , το PURE , το GARDEN για όλα τα δάπεδα και για το SENSITIVE για τα ξύλινα πατώματα αρκεί μόλις ένα καπάκι για 240 τ.μ. ! Το περιβάλλον κερδίζει , γιατί δεν αφήνουν κανένα βλαβερό αποτύπωμα… Η υγεία εσάς και των παιδιών σας εξασφαλίζεται γιατί δεν έχουν καμία απολύτως επισήμανση επικινδυνότητας …Η πραγματική οικονομία όμως που προσφέρουν τα OLIVE GREEN είναι μοναδική , γιατί διαρκούν πολλές φορές περισσότερο από ό,τι γνωρίζατε εως τώρα! Και όπως σε όλη τη Φύση υπάρχει ένας άριστος τρόπος

Τα OLIVE GREEN είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Τα OLIVE GREEN είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα επόμενα 20 χρόνια, ως καινοτόμος , πρωτοποριακή εφεύρεση, που εξελίσσει την παραδεδεγμένη έως τώρα παραγωγική δραστηριότητα! Με τον όρο εφεύρεση εννοείται πως τα OLIVE GREEN δίνουν αξιόπιστη λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, με εντελώς πρωτότυπο τρόπο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία ανταλλαγής , με νομική υπόσταση, μεταξύ εφευρέτη και κοινωνικού συνόλου , καθώς η χρήση των καθαριστικών OLIVE GREEN ωφελεί με μοναδικό τρόπο τον άνθρωπο και το περιβάλλον και οφείλει να διαδοθεί για πάντα! Η ευρεσιτεχνία ή συνηθέστερα πατέντα είναι ένα αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης που δίνεται για κάποιο διάστημα στον εφευρέτη μιας νέας μεθόδου, ουσίας ή μηχανισμού. Χορηγείται και απαγορεύει σε άλλους να χρησιμοποιούν την κατοχυρωμένη μέθοδο, ουσία ή μηχανισμό χωρίς την άδεια του κατόχου του διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Γιατί τώρα πια τα OLIVE GREEN αποδεικνύουν κάθε μέρα σε χιλιάδες σπίτια πως μπορούμε να καθαρίζουμε και να πλένουμε , με φυσικό και ασφαλή τρόπο, για μας και τα παιδιά μας!

Τα  OLIVE GREEN είναι 100 % Ασφαλή

Τα OLIVE GREEN είναι 100 % ΑΣΦΑΛΗ , για το περιβάλλον και την υγεία ! Δοκιμάστε να γυρίσετε ...τούμπα οποιοδήποτε από τα κοινά απορρυπαντικά , αλλά και πολλά απο αυτά που προσδιορίζονται ως " πράσινα" ... Ένας πραγματικός χημικός πόλεμος συμβαίνει με την παραμικρή πολλά υποσχόμενη σταγόνα : καυστική σόδα, καυστική ποτάσα, φωσφορικά παράγωγα , σιλικόνες, parabens, εθοξιλιόμενα παράγωγα , χλωριούχα παράγωγα , αρωματικές ύλες με αλλεργιογόνα συστατικά , νιτροζαμίνες , χημικά ανιονικά επιφανειοδραστικά , βαρέα μέταλλα, σαπούνια που αφήνουν κατάλοιπα αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου , tetrasodium και disodium edta κ.αλ. Πολλές φορές οι συνέπειες απο αυτόν τον βομαβαρδισμό είναι ορατές κατευθείαν με τη χρήση : στο αναπνευστικό , στο δέρμα , στα χέρια , στη μύτη ... Άλλες εμφανίζονται με την σωρευτική δράση και την διαρκή καθημερινή χρήση :χρόνιες αλλεργίες και παθήσεις , δερματοπάθειες , καρκινώματα κ.αλ. Επιβαρύνουν ήδη υπάρχουσες ασθένειες ή προκαλούν και νέες εκ του μηδενός ! Όμως , τις καταλαβαίνουμε ή όχι , οι συνέπειες έρχονται πάντα ! Μολύνουν το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα σταδιακά και ανεπανόρθωτα ...Βλάπτουν σοβαρά την υγεία με δύσκολα αναστρέψιμες επιπλοκές ... Όλα τα OLIVE GREEN απο βιολογικό λάδι ελιάς και συστατικά φυτικής προέλευσης παράγονται ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, προστατεύοντας άνθρωπο και περιβάλλον . Γιατί η Φύση έχει τον τρόπο της να δημιουργεί Αρμονία και τα φυτά έχουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες να προσφέρουν .
 
Τα OLIVE GREEN είναι ιδανικά για παιδικά δωμάτια
Τα OLIVE GREEN είναι ιδανικά για παιδικά δωμάτια και για όσους πάσχουν απο χρόνιες αλλεργίες και δερματολογικά προβλήματα, γιατί κατ'άρχήν οι αρωματικές ουσίες που χρησιμοποιούμε δεν περιέχουν αλλεργιογόνα συστατικά! Επίσης δεν περιέχουν γεννετικά μεταλλαγμένες πρώτες ύλες, ούτε ζωικής προέλευσης συστατικά . Η αλήθεια είναι ακόμη πως η επισήμανση : ιδανικά για παιδικά δωμάτια , αναγράφηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο, να υπογραμμισθεί η αγνότητα των πρώτων υλών και η μοναδική κατοχυρωμένη σύνθεση , απόλυτα ακίνδυνη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Χρειάστηκαν αρκετά χρονια πειραματικών ερευνών για να ανακαλυφθούν , αλλά και αρκετός χρόνος για τις Αρχές στην Ελλάδα για να πεισθούν πως η αθώα σύσταση των OLIVE GREEN όχι μόνο καθαρίζει , αλλά και ενδείκνυται για ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού ... Απο βιολογικό λάδι ελιάς, ύλες φυτικής προέλευσης και καμία απολυτως επισήμανση επικινδυνότητας τα OLIVE GREEN δεν ρισκάρουν ούτε στο ελάχιστο το οικοσύστημα και την υγεία κανενός, κυρίως των παιδιών μας! Τώρα πια χιλιάδες γονείς παντού στην Ελλάδα το διαπιστώνουν καθημερινά .

Όλα τα OLIVE GREEN είναι εφευρέσεις

Τα OLIVE GREEN είναι αποτέλεσμα μιας σημαντικής πρωταρχικής ευρεσιτεχνίας, κατοχυρωμένης με δίπλωμα που αναφέρεται στην καθαριότητα που μπορεί να προσφέρει το βιολογικό λάδι ελιάς! Όμως κάθε νέος κωδικός OLIVE GREEN είναι μια καινούργια ανακάλυψη , που χρειάζεται επίπονη και επίμονη εργαστηριακή έρευνα , καθώς σε κανένα στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας δεν ακολουθείται κάποιο χημικό στερεότυπο...Δεν αντιγράφεται ακόμη συνταγή απο αντίστοιχα συμβατικά τοξικά ή και οικολογικά απορρυπαντικά . Αντίθετα, με βασικό στόχο την πλήρη απουσία οποιουδήποτε κινδύνου κατά ή και μετά την χρήση και την αξιοποίηση αποκλειστικά φυτικών πρώτων υλών , εφευρίσκουμε κάθε φορά βήμα βήμα τον τρόπο, την μέθοδο και την τεχνογνωσία για την παραγωγή συγκεκριμένων καθαριστικών ! Αναζητούμε τα κατάλληλα συστατικά στο... άγνωστο της ελληνικής χλωρίδας και τα δοκιμάζουμε ξανά και ξανά ! Γιαυτό η γκάμα των OLIVE GREEN εμπλουτίζεται σταδιακά, με καθαριστικά συνεπή και απολύτως ασφαλή. Τα OLIVE GREEN κάνουν ακριβώς αυτά που υπόσχονται , χωρίς να δημιουργούν ψευδαισθήσεις με διαφημιστικές υπερβολές ... Καθαρίζουν με σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον , προστατεύοντας την Υγεία του Οργανισμού και την Ισορροπία του Πλανήτη !


OLIVE GREEN , για καθαριότητα χωρίς υποννοούμενα...made in Greece! 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου