Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ



Γάλα γαιδούρας ONALAT 100ml....το αρχαίο τονωτικό επιστρέφει


Τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για γάλα γαϊδούρας. Προϊόντα όπως φρέσκο γάλα ή γάλα σε σκόνη όπως και  προϊόντων προσωπικής φροντίδας με τη χρήση γάλακτος από τα γαϊδούρια αποτελούν πλέον πολύτιμα αγαθά.
Αυτό το θρεπτικό γάλα είναι το καλύτερο υποκατάστατο για ανθρώπινο γάλα και είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Ακόμα και ο Πάπας Φραγκίσκος φέρεται να μεγάλωσε υγιής πίνοντας γάλα γαϊδούρας στην παιδική του ηλικία.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, το γάλα γαϊδούρας περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και συνιστάται ιδιαίτερα για όσους έχουν αλλεργίες ή δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα, σόγια και άλλα υποκατάστατα γάλακτος.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α,Β1.Β2,Β6,D& E.
Είναι επίσης πλούσια πηγή ασβεστίου,μαγνησίου,φωσφόρου,νατρίου,σιδήρου και ψευδαργύρου.
Έχει ιδιότητες παρόμοιες με το ανθρώπινο μητρικό γάλα είναι πλούσιο σε λακτόζη, έχει χαμηλά λιπαρά, και σχεδόν το ίδιο ποσοστό καζεΐνης.
Θεωρείται ιδανικό στην αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων, όπως ξηροδερμία,ψωρίαση,εκζέμα και μπορεί να βοηθήσει άτομα με προβλήματα δυσκοιλιότητας ,άσθμα,έλκος στομάχου,πόνους στις αρθρώσεις,
 Επίσης έχει αντι-βακτηριακούς παράγοντες που είναι εκατό φορές περισσότερο δραστικοί  από ό, τι στο αγελαδινό γάλα.
 Δεδομένου ότι περιέχει αντι-αλλεργιογόνα, είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από αναπνευστικές παθήσεις και δερματικές αλλεργίες
Παρ 'όλα τα οφέλη που προσφέρει το γάλα γαϊδούρας, η παραγωγή παραμένει σε μικρή κλίμακα. Είναι ένα σπάνιο αγαθό: γιατί ένα θηλυκό γαϊδούρι μπορεί να δώσει λιγότερο από δύο λίτρα γάλα σε μια ημέρα σε σύγκριση με μία θηλυκή αγελάδα, η οποία μπορεί να δώσει περίπου 50 λίτρα ή περισσότερο.Επίσης , το άρμεγμα σε ένα γαϊδουράκι πρέπει να γίνει με το χέρι σε αντίθεση με αρμέγμα των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής που γίνεται με  χρήση μηχανημάτων. Ως εκ τούτου, η σημερινή περιορισμένη προσφορά του γάλακτος γαϊδούρας μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον, αν θα υπάρχουν περισσότερα άτομα να καταναλώνουν αυτό το ευεργετικό πόρων.
Εισάγεται από την Ιταλία για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ



"Onalat"  πλήρες γάλα γαϊδούρας
Η χρήση Tetra Pak κάνει το γάλα της γαϊδούρας πιο προσιτό και τέλεια διατηρημένο και είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της εταιρείας       Eurolactis , καθώς η διαδικασία παστερίωσης γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια ποιότητας.
 Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία κατασκευάζει γάλα γαϊδούρας στην συσκευασία Tetra Pak.
 Αυτή η τεχνική βοηθά στη διατήρηση των οργανοληπτικών στοιχείων και της θρεπτικής αξίας του γάλακτος γαιδούρας στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει για γάλα σε υγρή μορφή.
Το γάλα "Onalat  είναι έτοιμο προς κατανάλωση περιέχει περισσότερα ωμέγα 3 όπως το μητρικό γάλα και περίπου διπλάσια από το αγελαδινό γάλα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το γάλα της γαϊδούρας είναι ανεκτό κατά περίπου 90% από άτομα που είναι αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα




100% φυσικό προϊόν
- Γάλα αγνό γαϊδούρας
- Το πλησιέστερο με το ανθρώπινο μητρικό γάλα
- Το μοναδικό νωπό γάλα που ταξινομείτε ως υποαλλεργικό
- Ιδανικό ως συμπλήρωμα διατροφής
- Σπάνιο για τη βιολογική συμβολή του
- Είναι απαραίτητο, και συστήνεται  από γιατρούς, ως ιδανικό υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος
-Έχει μακρά ημερομηνία ανάλωσης
- 100 ml μίας δόσης εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου